Pakej LULUS Temuduga Kerja Kerajaan

Pakej LULUS Temuduga Kerja Kerajaan

Pakej LULUS Temuduga Kerja Kerajaan merupakan panduan yang ditulis oleh En. Jamaluddin B. Bahari untuk membantu calon-calon temuduga kerja kerajaan berjaya dalam sesi temuduga dan seterusnya menjawat jawatan kerajaan. Panduan ini didatangkan dalam bentuk eBook (dibuka & dibaca menggunakan pdf file).

Pakej ini bukanlah suatu panduan baru kerana panduan ini telah diperkenalkan kepada umum sejak tahun 2009 dan telah melalui 4 kali fasa kemaskini (update).

Pakej LULUS Temuduga Kerja Kerajaan

Pakej LULUS Temuduga Kerja Kerajaan

5 Modul Pakej LULUS Temuduga Kerja Kerajaan
Modul 1 : Rahsia Persiapan Temuduga
Modul 2 : Rahsia Teknik Menjawab Soalan Temuduga Secara Efektif
Modul 3 : Contoh Soalan Dan Skema Jawapan Temuduga
Modul 4 : Kegagalan dan Kejayaan Temuduga (Kisah Realiti Dan Motivasi)
Modul 5 : Penulisan Resume Untuk Temuduga

 

Siapakah Yang Patut Memiliki Pakej LULUS Temuduga Kerja Kerajaan?

=>Mereka yang ingin menceburi sektor awam dan sedang melakukan persediaan untuk menghadapi temuduga kerja kerajaan.

=>Mereka yang bakal menghadiri temuduga kerja kerajaan tetapi tidak pernah atau tiada pengalaman menghadiri temuduga sektor kerajaan.

=>Mereka yang ingin tahu soalan-soalan yang selalu ditanya oleh panel temuduga kerja kerajaan.

=>Mereka yang sering gagal dalam temuduga kerja kerajaan dan tidak tahu apa puncanya

=>Mereka yang ingin tahu bagaimana untuk memberikan jawapan yang berkesan , mempunyai impak yang tinggi dan dapat mempengaruhi panel temuduga.

Jadi jika anda tergolong dari salah satu golongan di atas, Pakej LULUS Temuduga Kerja Kerajaan bolehlah dianggap 1 keperluan untuk diri anda yang dapat membantu menjawab persoalan dan menyelesaikan permasalahan anda berkaitan temuduga kerja kerajaan.

 

Sebaliknya, jika anda bukan salah seorang dari golongan di atas, pakej ini tidak sesuai untuk anda.
Kami amat syorkan anda membaca kandungan & pendedahan eksklusif yang terdapat di dalam Pakej LULUS Temuduga Kerja Kerajaan sebagai usaha anda untuk mempersiapkan diri anda untuk menghadapi temuduga kerja kerajaan. Pakej ini telah banyak membantu mereka di luar sana dan kami  pasti eBook ini juga dapat membantu anda.

Anda juga diberi jaminan pulangan wang sekiranya anda tidak berpuas hati dengan kandungan pakej ini. Oleh itu anda tidak akan rugi malah mungkin anda yang bakal tersenyum lebar apabila keluar dari bilik temuduga nanti.

 

Bagaimana Pakej LULUS Temuduga Kerja Kerajaan dapat membantu anda ?

=>Membantu anda membuat persediaan secara menyeluruh.
Isi kandungan pakej ini ditulis berdasarkan pengalaman luas En. Jamaluddin sendiri dan juga melalui kajiannya yang mendalam tentang temuduga kerja kerajaan. Kajian yang dibuat termasuk perbincangan dengan ramai calon-calon yang telah berjaya lulus, perbincangan dengan bekas-bekas panel temuduga kerja kerajaan dan membuat rujukan terhadap bahan bacaan lain.

=>Menjimatkan masa anda dan memudahkan persiapan temuduga anda.
Anda tidak perlu lagi tercari-cari soalan yang selalu ditanya oleh panel, tidak perlu teragak-agak tentang apa yang diinginkan oleh panel dan tidak perlu menghabiskan berjam-jam mencari tips bagaimana menjawab soalan temuduga dengan berkesan.

=>Mengetahui perkara penting yang perlu diberi penekanan dan perhatian.
Anda hendaklah fokuskan usaha anda pada perkara yang penting dan apa yang ingin didengar dan dilihat oleh panel temuduga. Kebanyakan dari kita memberi tumpuan kepada perkara yang kurang penting sekaligus menjejaskan peluang mereka untuk berjaya dalam temuduga tersebut.

=>Mengajar anda bagaimana untuk memberi jawapan yang berkesan.
Jawapan anda memainkan peranan yang penting untuk anda lulus. pakej ini membantu anda tentang bagaimana anda boleh memberikan jawapan yang berkesan sekaligus memikat hati panel temuduga.

=>Tips menulis resume yang berkesan.
Perkara ini diterangkan dalam modul 5 Pakej LULUS Temuduga Kerja Kerajaan.

Dengan adanya 5 perkara di atas, persediaan menghadapi temuduga kerja kerajaan akan menjadi lebih mudah dan mampu memberikan keputusan yang memberangsangkan.

 

Baca sebahagian TESTIMONIAL pembeli Pakej LULUS Temuduga Kerja Kerajaan

lulus temuduga 1

lulus temuduga 1

lulus temuduga 2

lulus temuduga 2

[Baca lebih banyak testimoni yang berjaya LULUS temuduga kerja kerajaan di SINI]

Kelebihan Pakej LULUS Temuduga Kerja Kerajaan

Kita akan lihat kelebihan pakej ini terlebih dahulu.

=>Penggunaan bahasa dan penerangan yang mudah difahami. Anda diajar langkah demi langkah apa yang perlu dilakukan dari mula hingga akhir.

=>Pembahagian isi kandungan mengikut modul-modul membolehkan anda memberi tumpuan satu persatu secara teratur dan berkesan.

=>Kandungan ditulis berdasarkan pengalaman luas En Jamaluddin sendiri dan juga kajiannya yang meliputi perbincangan bersama calon-calon yang telah berjaya lulus, perbincangan bersama panel-panel temuduga kerja kerajaan, rujukan terhadap bahan-bahan bacaan ilmiah berkaitan temuduga yang lain.

=>Panduan ini boleh digunapakai untuk semua jawatan dan bukan untuk jawatan yang tertentu sahaja.

=>Jaminan pulangan wang sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan Pakej LULUS Temuduga Kerja Kerajaan. Sekiranya anda rasakan kandungan pakej ini tidak memberikan sebarang maklumat yang anda inginkan, anda boleh meminta pulangan wang (refund) dari pihak penerbit pakej ini.

Kelemahan Pakej LULUS Temuduga Kerja Kerajaan

=>Ianya adalah sebuah eBook (buku digital dalam bentuk pdf). Jadi untuk membacanya anda perlu menggunakan komputer. Jika membaca di komputer merupakan satu masalah bagi anda, kami tidak galakkan anda membeli eBook ini. Jika anda ingin dapatkan juga pakej ini, terpaksalah anda cetak (print) pakej ini. Jika anda sudah biasa membaca di komputer, pakej ini sesuai untuk anda.

=>Fokus yang diberikan adalah kerja kerajaan, jadi jika anda tercari-cari panduan temuduga kerja swasta, Pakej LULUS Temuduga Kerja Kerajaan bukanlah untuk anda. Tetapi jika anda pandai mengaplikasikan apa yang diajar dalam panduan ini untuk temuduga kerja swasta sememangnya anda amat hebat !

KLIK SINI UNTUK MENDAPATKAN PAKEJ LULUS TEMUDUGA KERJA KERAJAAN.

 

[BERTINDAK SEKARANG ! MILIKI Pakej LULUS Temuduga Kerja Kerajaan ! Klik SINI untuk mendapatkan Pakej LULUS Temuduga Kerja Kerajaan !]

Pakej LULUS Temuduga Kerja Kerajaan

Apa Pendapat Anda?

komen memberangsangkan

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome. & GeekyCube.